Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
Αρχή > Τμήματα > Laser

Laser

Η ενασχόληση της Compucon S.A. με τα συστήματα Laser ξεκίνησε το 1999. Πρωταρχικός σκοπός ήταν η ικανοποίηση των αναγκών του κλάδου κεντήματος, ο οποίος άρχισε να εκσυγχρονίζεται και να κάνει χρήση της τεχνικής κοπής απλικέ υφασμάτων με Laser, με την διάθεση στην Ελληνική αγορά των μηχανημάτων της Great Computer Corporation (GCC).

Το 2002 ίδρυσε την εταιρεία Compite-nt σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ν.Π.Ι.Δ. Κρήτης (Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Laser) με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση στην Ελληνική και Παγκόσμια αγορά ολοκληρωμένων συστημάτων και λύσεων βασιζόμενων στην Τεχνολογία Laser.


Σήμερα η διείσδυση της τεχνολογίας του Laser και η απήχηση του γενικότερα στην αγορά αντικατοπτρίζεται στην χρήση που βρίσκει σε διαφορετικούς κλάδους επαγγελματιών συμπεριλαμβανομένων των επιγραφοποιών, κατασκευαστών σφραγίδων, διαφημιστικών ειδών κτλ. Η πλήρης σειρά μηχανών Laser που πλαισιώνουν την γκάμα προϊόντων της Compucon S.A. αποσκοπεί στην πλήρη κάλυψη των αναγκών της αγοράς, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για το Laser.

Laser Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Laser Media Kit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.