Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
 
Αρχή > Η Εταιρία > Ανθρώπινοι Πόροι > Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο

Βασίλειος Θωμαΐδης

Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος

Σπούδασε Χημικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το 1982 σχεδίασε το πρώτο του σύστημα κατασκευής και επεξεργασίας σχεδίων κεντήματος και από τότε έχει ακολουθήσει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της σύλληψης και εμπορευματοποίησης προηγμένων λύσεων Βιομηχανικού Σχεδιασμού και Παραγωγής. Το 1987 ίδρυσε την εταιρία COMPUCON υπό τη μορφή Ε.Ε. η οποία μετατράπηκε σε Α.Ε. το 1993. Το Σεπτέμβριο του 2000 βραβεύτηκε με τον τίτλο του «Καλύτερου Επιχειρηματία Μικρομεσαίων Εταιριών στην Ευρώπη» (European Small Business Person of the Year 2000) από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ανάπτυξης του Μάνατζμεντ (European Foundation of Management Development)

Σωτήρης Δουρδούμας

Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Οικονομικός Διευθυντής

Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα μηχανογραφημένης λογιστικοοικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης αποθηκών. Εργάστηκε για 17 χρόνια σε διάφορες διευθυντικές θέσεις Οικονομικών Υπηρεσιών των εταιριών ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΜΒΝΕΕ και ELLAMAG ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΑ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε. ενώ για 1,5 χρόνο διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΘΑΛΗ. Εργάζεται στην COMPUCON από τον Νοέμβριο του 1999. Από τον Μάιο του 2004 ανέλαβε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή της εταιρίας.

Άννα Θωμαΐδου

Μη Εκτελεστικό Μέλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε Marketing και Δημόσιες σχέσεις.
Έκτοτε εργάστηκε στον τομέα των πωλήσεων της εταιρίας Compucon.
Με συνεχή ανάπτυξη και εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ανεξάρτητα στο χώρο των πωλήσεων, της προώθησης και της διαφήμισης.

Χαράλαμπος Φιλαδαρλής

Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Δ/νων Σύμβουλος της GlobalGreece. τ.Γ.Διευθυντής του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, για πάνω από 15 χρόνια. Διευθυντής του Ινστιτούτου Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (ΙΕΕΣ) του ΣΕΒΕ. Εθνικός σύμβουλος της Ελλάδος για τα προγράμματα διεθνούς συνεργασίας μέσα από εκθεσιακές συναντήσεις Europartenariat και B2fair. Σχεδιαστής και υπεύθυνος υλοποίησης του agora.mfa.gr της πρώτης ενοποιημένης διαδικτυακής ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων οικονομικών και επιχειρηματικών πληροφοριών των γραφείων εμπορικών ακολούθων των ελληνικών πρεσβειών στο εξωτερικό για την συλλογή επιχειρηματικών πληροφοριών και την στήριξη των ελλήνων επιχειρηματιών στην αναζήτηση διεθνών εταίρων.

Δρ. Αναστάσιος Αλεξανδρίδης

Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο Δρ. Αναστάσιος Αλεξανδρίδης είναι επίκουρος καθηγητής στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Γενικός Διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του προγράμματος INTERREG III και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΣΒΒΕ. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία (D.E.A. στη Μαθηματική Οικονομία και Οικονομετρία από το Πανεπιστήμιο AIX-MARSEILLE III), ενώ το 1991 απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα Οικονομικών Επιστημών από το Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος στο ΣΒΒΕ και εμπειρογνώμονας σε ζητήματα βιομηχανικής ανάπτυξης και προώθησης της επιχειρηματικότητας σε διάφορες επιτροπές και ομάδες εργασίας σε περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
COMPUCON MediaKit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Fleet Online
Navimate
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.