Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
 
Αρχή > Η Εταιρία > Το Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η COMPUCON είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας με διεθνή παρουσία σε 62 χώρες και έντονα εξαγωγικό χαρακτήρα. Αναπτύσσει Υψηλή Τεχνολογία και παρέχει καινοτόμες Ολοκληρωμένες Εφαρμογές Λογισμικού και Ηλεκτρονικών Λύσεων για εξειδικευμένες αγορές.

Η προσήλωση της εταιρίας σε διεθνείς στρατηγικές, έχει ως αποτέλεσμα την κατάταξη της στις πλέον επιτυχημένες Ελληνικές εταιρίες ανάπτυξης και εξαγωγών τεχνολογιών αιχμής, με προώθηση των προϊόντων της ακόμη και στις πλέον προηγμένες τεχνολογικά αγορές της Αμερικής, Ιαπωνίας και Ευρώπης. Παράλληλα το δίκτυο πωλήσεων απλώνεται και στις αγορές της Μέσης Ανατολής, της ΝΑ Ασίας, της Αυστραλίας και της Αφρικής.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της COMPUCON χαρακτηρίζονται διεθνώς για την καινοτομία, την ποιότητα και την προστιθέμενη αξία τους.

Η εταιρία ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1987 ως εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού για το κέντημα και πολύ σύντομα, αξιοποιώντας την τεχνολογική της αρτιότητα και τεχνογνωσία, εξελίχθηκε σε διεθνή ηγέτιδα δύναμη με δραστηριοποίηση στην ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού, προϊόντων και υπηρεσιών τηλεματικής και ηλεκτρονικών αυτοματισμών.

Καθώς οι αυξανόμενες απαιτήσεις και η εκρηκτική τεχνολογική ανάπτυξη δημιουργούν ανάγκες για καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, η COMPUCON συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην πρόκληση, επικεντρώνοντας την προσπάθειά της στις νέες, εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών της με γνώμονα την αφοσίωση στην κατανόηση και την προσωπική εξυπηρέτηση του πελάτη.

Αυτός είναι και ο λόγος που τόσα χρόνια προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που αποτελούν ουσιαστικές λύσεις στις ανάγκες των εκατομμυρίων ευχαριστημένων πελατών μας διεθνώς.
Compucon_Profile.pdf 1.27 MB
εκτύπωση

Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
COMPUCON MediaKit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Fleet Online
Navimate
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.