Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
Αρχή > Τμήματα > Internet > Έργα

Λίστα Έργων για το Internet

Το τμήμα Διαδικτυακών Εφαρμογών της COMPUCON συνδυάζει γνώση και τελευταία τεχνολογία, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε υψηλές λύσεις στα προβλήματα των πελατών.

Μέσα στα χρόνια το τμήμα έχει δημιουργήσει μία μεγάλη βιβλιοθήκη κώδικα και εγγράφων, από προβλήματα που έχουν ήδη επιλυθεί, π.χ. έτοιμο κώδικα (modules) από δοκιμασμένες επιχειρηματικές διαδικασίες. Η δουλειά αυτή μπορεί να τεκμηριωθεί μέσα από το βραβείο της λύσης SiteCosmos, για το οποίο εργαστήκαμε ένα χρόνο, ερευνώντας τις ανάγκες του περιβάλλοντος μιας ιστοσελίδας.

Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον, το τμήμα Διαδικτυακών Εφαρμογών της COMPUCON είναι σε θέση να βελτιώσει τη διαδικασία της ανάπτυξης, προσφέροντας ανάπτυξη εφαρμογών για λιγότερα χρήματα, και επιταχύνοντας παράλληλα τη διαδικασία της υλοποίησης.

Οι προσπάθειες του τμήματος της COMPUCON ακολουθούν μία μεθοδολογία, η οποία μεταφράζει τις ανάγκες κάθε εταιρίας σε απαιτήσεις λογισμικού. Η μεθοδολογία ανάπτυξης που χρησιμοποιούμε στο τμήμα μας είναι το πλαίσιο που ανήκει και χρησιμοποιείται από την ΙΒΜ, και αποκαλείται Rational Rose (RUP). Χρησιμοποιούμε επίσης μέρη του διάσημου DSDM (Μέθοδος Ανάπτυξης Δυναμικών Συστημάτων), το οποίο ενσωματώνει RAD (Ανάπτυξη Γρήγορης Εφαρμογής), UML (ενοποιημένη γλώσσα διαμόρφωσης) και τη δημιουργική διαμόρφωση πρωτοτύπου.

Η τεχνική μας εμπειρία καλύπτει τις πιο πρόσφατες web υπηρεσίες: PHP, HTML, JavaScript's, DHTML, XML, μαζί με Oracle ή MySQL βάσεις δεδομένων, intranet portals και "CMS" συστήματα διαχείρισης περιεχομένου.
www.agora.mfa.gr
agora.mfa.jpg
Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών
www.sitecosmos.com
sitecosmos.jpg
SiteCosmos ένα βραβευμένο online εργαλείο κατασκευής website
www.stitch-sew.com
stich_sew.jpg
Website Υποστήριξης της Κεντηματικής #1
www.eos3.com
eos3_large.jpg
Website Υποστήριξης της Κεντηματικής #2
http://domains.compucon.gr
domain.jpg
Εργαλείο Καταχώρησης Domain Name
kingston_large.jpg
Portal Αποφοιτων
www.futura-support.com
futura_large.jpg
Υποστήριξη Κεντηματικής
www.psw-support.com
psw_support.jpg
Υποστήριξη Κεντηματικής
εκτύπωση

Internet Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Internet Media Kit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.