Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
 
Αρχή > Νέα

Νέα

Τηλεοπτική διαφήμιση στις οθόνες των ταξί

Πε 04 Μαϊου 2006

Με τη συνεργασία του συνεταιρισμού "Λευκός Πύργος"

Η εταιρία COMPUCON σε συνεργασία με το συνεταιρισμό ραδιοταξί «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησαν από τα μέσα Απριλίου την εφαρμογή μιας πρωτοποριακής εφαρμογής τηλεοπτικών διαφημίσεων για τα Ελληνικά δεδομένα. Πρόκειται για ένα καινοτομικό σύστημα προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων σε εγκατεστημένες οθόνες στον εσωτερικό χώρο των TAXI, το οποίο μάλιστα έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται on-line.

Η νέα αυτή υπηρεσία προσφέρει στους διαφημιζόμενους ουσιαστική δυνατότητα επιλογής του κοινού που θα προσεγγίσουν, καθώς τα διαφημιστικά μηνύματα μπορούν να προβάλλονται μόνον όταν υπάρχει πελάτης στο ταξί και κατ’ επιλογήν του διαφημιζόμενου είτε με συγκεκριμένη συχνότητα είτε ακόμη όταν το ταξί διασχίζει συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή ή περνά μπροστά από ένα ορισμένο σημείο ενδιαφέροντος.

Τα διαφημιστικά σποτ έχουν ξεκινήσει να προβάλλονται από τα μέσα Απριλίου σε 150 ραδιοταξί του συνεταιρισμού «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» ενώ η πρεμιέρα της υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε με προβολή της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ».

Σύντομα η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία θα επεκταθεί σε περισσότερα από 1000 ραδιοταξί που διαθέτουν οθόνες και σύστημα πλοήγησης της COMPUCON, ενώ παράλληλα ήδη διατίθεται και σε νέους πελάτες.
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
COMPUCON MediaKit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Fleet Online
Navimate
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.