Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
 
Αρχή > Νέα

Νέα

Παρουσίαση νέου προϊόντος πλοήγησης

Πα 14 Απριλίου 2006

Με την επωνυμία Navimate

Το NavimateTM αποτελεί το μοναδικό σύστημα πλοήγησης για το αυτοκίνητο με αποσπώμενη οθόνη αφής 7 ιντσών και ενσωματωμένο GPS δέκτη.

Το σύστημα καλύπτει Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλο καθώς και τις 70 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, ενώ παρέχει πρόσβαση σε 32.000 σημεία ενδιαφέροντος και 12.000 οικισμούς μέσω αναλυτικού εθνικού & επαρχιακού οδικού δικτύου. Οι φωνητικές οδηγίες καθώς και το περιβάλλον διαχείρισης είναι στα Ελληνικά.

Το λειτουργικό σύστημα είναι Windows CE 4.2 for Automotive και παρέχει δυνατότητες πλοήγησης, αναπαραγωγής Video και MP3, καθώς και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με ηλεκτρονικά παιχνίδια, ζωγραφική, κλπ.
Επίσης περιλαμβάνεται αναλυτικό ηλεκτρονικό ημερολόγιο και ατζέντα αυτοκινήτου που κρατά αρχείο για τα service, τα καύσιμα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον οδηγό.

Η συσκευή δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση, τοποθετείται με ευκολία σε κάθε τύπο αυτοκινήτου και συνδέεται με τον αναπτήρα. Η συσκευασία περιέχει CF κάρτα 256 ΜΒ.

Το NaviMateTM διατίθεται από την αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Media Markt, καθώς και από μεγάλες αλυσίδες ειδών υψηλής τεχνολογίας και ηλεκτρικών.
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
COMPUCON MediaKit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Fleet Online
Navimate
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.