Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
 
Αρχή > Επενδυτές > Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Πρώτη παρουσίαση της πλατφόρμας διαδικτυακής παρουσίας Sitecosmos

Τρ 11 Νοεμβρίου 2003


Την πρώτη διεθνή και πανελλαδική ταυτόχρονη παρουσίαση σε Ελλάδα και ΗΠΑ της ολοκληρωμένης δικτυακής πλατφόρμας, «SiteCosmos», πραγματοποιεί στις 17-18 Νοεμβρίου, η εταιρία πληροφορικής COMPUCON.
Η πλατφόρμα, SiteCosmos (www.sitecosmos.com), αποτελεί μία από τις πλέον επαναστατικές προσεγγίσεις στο θέμα της δημιουργίας δικτυακών πυλών και τόπων (web portals & sites), προσφέροντας, πολυάριθμες εξειδικευμένες λύσεις, τόσο για επαγγελματική, όσο και για προσωπική χρήση.
Η καινοτομία της νέας εφαρμογής της COMPUCON έγκειται στο γεγονός ότι η δημιουργία ενός site αποτελεί με το SiteCosmos μία απλή και εύκολη διαδικασία, που μπορεί να διαχειριστεί ακόμη και όποιος διαθέτει βασικές, μόνο, γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Η καρδιά του «SiteCosmos» βρίσκεται στο Online Wizard, ένα σύνθετο εργαλείο ανάπτυξης και συντήρησης των ιστοσελίδων, που επιτρέπει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή δικτυακή παρουσία, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθούν καθόλου με τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού, της υλοποίησης και της προώθησης της. Η σπονδυλωτή (modular) μορφής δομή του είναι σχεδιασμένη, έτσι ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι εξειδικευμένες ανάγκες των χρηστών του, χωρίς αυτοί να διαθέτουν οποιεσδήποτε γνώσεις κώδικα ή HTML. Η διαχείριση του περιεχόμενου της κάθε ιστοσελίδας διευκολύνεται με την ύπαρξη των εργαλείων, όπως, ενδεικτικά, Εισαγωγής Εικόνων (Images Uploading Manager), Βελτιστοποίησης Εικόνων (Images Optimization Guide), Εισαγωγής Αρχείων (Files Upgrading Manager) και της δυνατότητας εισαγωγής Flash.
Το SiteCosmos θα λανσαριστεί επίσημα τον Ιανουάριο 2004 ως συνδρομητική υπηρεσία σε πολλές διαφορετικές «λύσεις», ειδικά προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις διαδικτυακής παρουσίας επιμέρους ομάδων χρηστών, όπως μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γιατροί, φοιτητές, νιόπαντρα ζευγάρια, κλπ. Στη συνδρομή θα περιλαμβάνεται η δωρεάν κατοχύρωση ενός domain name της επιλογής του χρήστη με κατάληξη .com ή .net ή .org., φιλοξενία σε γρήγορους, αξιόπιστους και ασφαλείς servers, ενώ δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των σελίδων και το χώρο αποθήκευσης και μεταφοράς δεδομένων, που θα περιέχονται στο Web Site των χρηστών του «SiteCosmos».
Η «COMPUCON», θα αποτελέσει στις ΗΠΑ την μοναδική ελληνική εταιρία πληροφορικής, η οποία θα συμμετάσχει στο forum, «ΕΜΜΑ» (Excellence in European Multimedia Showcase) από τις 17-21 Νοεμβρίου, όπου και θα παρουσιάσει την πλατφόρμα, «SiteCosmos». Στο forum «EMMA», η προώθηση του οποίου στην Ελλάδα αποτέλεσε πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος, συμμετέχουν επιχειρήσεις, που θέλουν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες τους στις ΗΠΑ και δραστηριοποιούνται σε καινοτόμες τεχνολογίες με πολλαπλές επιχειρηματικές εφαρμογές.
Στην Ελλάδα, η πλατφόρμα, «SiteCosmos», θα παρουσιαστεί στην διεθνής διήμερη εκδήλωση, «Balkan and Black Sea Partnership 2003», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 17-18 Νοεμβρίου και θα φέρει σε επαφή επιχειρήσεις από τα Βαλκάνια-Ν.Α. Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το «Balkan and Black Sea Partnership» θα αποτελέσει και την πρώτη πρακτική εφαρμογή, διεθνούς εμβέλειας, του «SiteCosmos», με την δημιουργία εξειδικευμένου portal (www.bbsp2003.com), όπου θα καταχωρείται περιεχόμενο, σχετικό με την εκδήλωση και οι περίπου 160 συμμετέχουσες εταιρίες από τη Ν.Α. Ευρώπη θα μπορούν να προβληθούν μέσα από αυτό. Εκτός από την νεότευκτη δικτυακή πλατφόρμα, «SiteCosmos», στο «Balkan and Black Sea Partnership», θα παρουσιαστούν και οι λύσεις Τηλεματικής της εταιρίας στους τομείς Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων (Fleet Management Solutions) , Πλοήγησης (Navigation) και προηγμένων Υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία μέσω του Διαδικτύου (Internet). Στόχος της εταιρίας είναι η συνάντηση της με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε συναφείς τομείς από τις χώρες που συμμετέχουν στο Black Sea Partnership και να διερευνήσει δυνατότητες νέων συνεργασιών.

Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
COMPUCON MediaKit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Fleet Online
Navimate
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.