Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
 
Αρχή > Επενδυτές > Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Αποτελέσματα εννεαμήνου 2003

Πε 27 Νοεμβρίου 2003


Βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της, παρουσιάζει στο εννεάμηνο της τρέχουσας χρήσης, η εταιρία πληροφορικής, COMPUCON, κλείνοντας τη «ψαλίδα», έναντι του πρώτου εξαμήνου του 2003. Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών της εταιρίας στην εξεταζόμενη περίοδο, διαμορφώθηκε στα 3,35 εκατ. ευρώ έναντι 3,49 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2002 και ουσιαστικά υπολείπεται ελάχιστα από τα αντίστοιχα περσινά επίπεδα.
Παράλληλα, τα κέρδη της COMPUCON έφτασαν τις 471 χιλ. ευρώ έναντι 657 χιλ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο και η μείωση τους αποδίδεται στο αυξημένο κόστος πωλήσεων-εμπορίας μηχανών λέιζερ, από τις οποίες η εταιρία άντλησε σημαντικά έσοδα κατά την φετινή χρονιά, αλλά και σε συναλλαγματικές διαφορές που προκύπτουν από την επιδεινούμενη σχέση της ισοτιμίας δολλαρίου/ευρώ.
Στόχος της διοίκησης της COMPUCON αποτελεί η αναγνωρισιμότητα της εταιρίας ως τεχνολογικά πρωτοπόρας σε εξειδικευμένες αγορές (niche markets). Προς αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλει το Επενδυτικό Πρόγραμμα 2001-2004, ύψους 8,97 εκατ. ευρώ, που υλοποιείται με ταχείς ρυθμούς, για την επέκταση και διαφοροποίηση σε νέες υποσχόμενες αγορές και προϊόντα όπως η παραγωγή μηχανών με τεχνολογία λέιζερ, η τηλεματική, οι εξειδικευμένες διαδικτυακές εφαρμογές και η χρήση των δυνατοτήτων του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η COMPUCON φιλοδοξεί τα προσεχή χρόνια οι δραστηριότητες αυτές να αποτελέσουν βασικούς άξονες της ανάπτυξής της παράλληλα με το κεντητικό λογισμικό που θα συνεχίσει να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των προϊόντων της.

Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
COMPUCON MediaKit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Fleet Online
Navimate
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.