Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
 
Αρχή > Επενδυτές > Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Έναρξη νέων υπηρεσιών τηλεματικής

Τρ 16 Δεκεμβρίου 2003


Νέες επαναστατικές υπηρεσίες τηλεματικής, οι οποίες έρχονται να δώσουν λύσεις σε χρόνια και δυσεπίλυτα προβλήματα των επιχειρήσεων, ξεκινά να λανσάρει η εταιρία πληροφορικής COMPUCON, αρχής γενομένης από την παρουσίαση τους στο Money Show Θεσσαλονίκης. Οι υπηρεσίες FleetOnline City και FleetOnline International αποτελούν σήμερα τις μοναδικές διεξόδους, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα κρυφά κοστολόγια, που επωμίζονται όλες σχεδόν οι εταιρίες, οι οποίες διαθέτουν έστω και ένα όχημα.
Ενδεικτικό γεγονός της σημασίας, που έχουν οι νέες υπηρεσίες τηλεματικής της COMPUCON, αποτελεί το ότι έρευνα της εταιρίας συμβούλων, «Roland Berger & Partner», αναφέρει ενδεικτικά ότι εάν μία μεταφορική επιχείρηση καταφέρει ένα όχημα της να μην παραμένει ανενεργό για 2 ώρες το μήνα και αν αποφεύγει να κάνει 240 χιλ. άσκοπων δρομολογίων, τότε αυτό συνεπάγεται μείωση εξόδων κατά 3.000 Ευρώ/μήνα.
Η υπηρεσία FleetOnline City επιτρέπει με λεπτομερή απεικόνιση την παρακολούθηση της θέσης των οχημάτων, εντός του αστικού ιστού. Εκτός από την κάλυψη των γεωγραφικών ορίων των πόλεων, υπάρχει η δυνατότητα για παράλληλη καταγραφή θέσης οχήματος, εντός του βασικού εθνικού οδικού δικτύου. Η υπηρεσία FleetOnline International έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης-απεικόνισης της θέσης σε διεθνή γεωγραφικό χάρτη. Η αξιοποίηση της είναι η μέγιστη δυνατή για στόλους οχημάτων, που δραστηριοποιούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την χρήση του χαρτογραφικού υλικού της Microsoft.
Η μεγάλη χρησιμότητα των υπηρεσιών τηλεματικής της COMPUCON, έγκειται στο γεγονός ότι οι επιχειρήσεις έχουν πλέον τον απόλυτο έλεγχο του στόλου τους και όλες τις σημαντικές πληροφορίες, που απαιτούνται για την αύξηση της αποδοτικότητας και βελτιστοποίηση διεργασιών. Στο πλαίσιο αυτό, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον, να καταγράφουν το ακριβές κόστος των καυσίμων ενός οχήματος και πως αυτό προκαλείται (π.χ. άσκοπα δρομολόγια), τις αιτίες φθοράς και προστίμων (π.χ. επικίνδυνη οδήγηση ή υπέρβαση ορίων ταχύτητας), ακόμη και την παραγωγικότητα των οδηγών. Η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών, που είναι και ο στόχος όλων των επιχειρήσεων, επιτυγχάνεται κατά τον καλύτερο τρόπο, ενώ και σχετικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο τζίρος αυξάνεται κατά 25%, όταν οι πελάτες είναι περισσότερο ευχαριστημένοι μόλις κατά 5%. Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι η συσκευή, που χρησιμοποιείται και αποτελεί τη βάση της ολοκληρωμένης λύσης διαχείρισης στόλου οχημάτων, ενσωματώνει τεχνολογία GPS για τον ακριβή εντοπισμό της θέσης του οχήματος, σε συνδυασμό με τεχνολογία GPRS, Tetra ή VHF/UHF για τη μετάδοση των δεδομένων, σε πραγματικό χρόνο.

Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
COMPUCON MediaKit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Fleet Online
Navimate
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.