Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
 
Αρχή > Η Εταιρία > Ιστορικό

Ιστορικό

2004


  • Ολοκληρώνεται η ανάπτυξη του ειδικού λογισμικού διαδικτυακών εφαρμογών και ξεκινά η παροχή συνδρομητικών υπηρεσιών στην πλατφόρμα (Sitecosmos).
  • Ολοκληρώνεται με επιτυχία το πρώτο μεγάλο έργο με την πλατφόρμα διαδικτυακών εφαρμογών (Sitecosmos) για το Υπουργείο Εξωτερικών.
  • Η COMPUCON ολοκληρώνει και κυκλοφορεί ένα νέο προϊόν κεντητικού λογισμικού ειδικά μελετημένου και σχεδιασμένου για την αγορά του οικιακού κεντήματος, μία αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά ιδιαίτερα στις αναπτυγμένες χώρες του δυτικού κόσμου. Το ‘Stitch & Sew’ είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης και μεγάλης εμπειρίας της εταιρίας στον χώρο του κεντητικού λογισμικού σε συνδυασμό με την εξ’ ολοκλήρου νέα σχεδίαση ενός προϊόντος εύκολου στην χρήση και στην κατανόηση ειδικά προορισμένου για τους χρήστες της αγοράς αυτής.
  • Κυκλοφορεί στην αγορά η νέα έκδοση της σειράς προϊόντων EOS, η έκδοση 3.0, αποτέλεσμα ανάπτυξης των τελευταίων χρόνων εμπεριέχοντας πλήθος καινοτόμων ιδεών της εταιρίας με ταυτόχρονη ανταπόκριση σε πλήθος απαιτήσεων της μεγάλης πελατειακής βάσης της εταιρίας στον χώρο αυτό. Παράλληλη με την θερμή υποδοχή της νέας έκδοσης από την παγκόσμια αγορά, προετοιμάστηκε και ολοκληρώθηκε η κυκλοφορία του προϊόντος μέσω μιας σειράς εναλλακτικών καναλιών προώθησης, εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κεντητικό κλάδο και προωθούν ίδιο και αντίστοιχο προϊόν με διαφορετική ονομασία.
  • Αναπτύσσεται σε συνεργασία με την SINGER ένα νέο προϊόν για την παγκόσμια αγορά του οικιακού κεντήματος. Το λογισμικό FUTURA, που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε εξ’ολοκλήρου από την COMPUCON κυκλοφορεί με πολύ μεγάλη επιτυχία στο σύνολο των αγορών του κόσμου όπου δραστηριοποιείται η γνωστή εταιρία παραγωγής οικιακών γαζωτικών/κεντητικών μηχανών SINGER. Πρόκειται για ένα επαναστατικό προϊόν που συνοδεύει την σειρά γαζωτικών/κεντητικών μηχανών FUTURA, ένα λογισμικό που συνδυάζει ευκολία χρήσης με ποικιλία λειτουργιών και ουσιαστικά αποτελεί το ‘περιβάλλον διαχείρισης’ του συνόλου των κεντητικών λειτουργών της μηχανής FUTURA.
εκτύπωση

Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
COMPUCON MediaKit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Fleet Online
Navimate
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.