Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
Αρχή > Τμήματα > Internet > Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις για το Internet

SiteCosmos


 1. Πόσος χρόνος θα μου χρειαστεί για να ετοιμάσω την ιστοσελίδα ( web site ) μου;
 2. Δεν έχω πολύ χρόνο. Μπορώ να ετοιμάσω γρήγορα την ιστοσελίδα ( web site ) μου;
 3. Πως μπορώ να αποθηκεύσω το περιεχόμενο που μόλις πρόσθεσα ή ανανέωσα;
 4. Μπορώ να εισάγω οποιαδήποτε εικόνα, ανεξαρτήτως του μεγάλου μεγέθους της;
 5. Ο «Images Uploading Manager» υποστηρίζει μόνο συγκεκριμένες μορφές εικόνων;
 6. Εκτός από εικόνες, μπορώ επίσης να εισάγω αρχεία όπως έγγραφα του word , του excel ή PDF;
 7. Υπάρχει όριο στον αριθμό των αρχείων και των εικόνων που μπορώ να εισάγω;
 8. Μπορώ να μετονομάσω τα δομικά στοιχεία (modules) του SiteCosmos;
 9. Από που μπορώ να πάρω βοήθεια αν αντιμετωπίσω πρόβλημα κατά τη δημιουργία της σελίδας μου;
 10. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κώδικα HTML σε πεδία κειμένων;
 11. Μπορώ να ανανεώσω την ιστοσελίδα μου όποτε εγώ θέλω;
 12. Πρέπει να έχω ειδικές γνώσεις προγραμματισμού ή άλλες γνώσεις για να δημιουργήσω την ιστοσελίδα μου;
 13. Μπορώ να έχω την ιστοσελίδα μου σε πολλές γλώσσες;
 14. Μπορώ να επιλέξω τη γλώσσα που θα βλέπουν οι επισκέπτες μου όταν θα μπαίνουν στην ιστοσελίδα μου για πρώτη φορά;
 15. Μπορώ να έχω αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μου;
 16. Θα διατεθούν στο μέλλον συμπληρωματικά δομικά στοιχεία; Θα χρεωθώ επιπλέον για αυτά;
 17. Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω τη δημιουργία της ιστοσελίδας μου;
 18. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το domain name μου και να έχω τη δική μου διεύθυνση στο Internet , αντί να χρησιμοποιώ την προκαθορισμένη διεύθυνση που μου δώσατε;
 19. Θα με βοηθήσετε να προσελκύσω επισκέπτες στην ιστοσελίδα μου;

 1. Πόσος χρόνος θα μου χρειαστεί για να ετοιμάσω την ιστοσελίδα ( web site ) μου;

  Ο χρόνος δημιουργίας της ιστοσελίδας σας εξαρτάται από παράγοντες όπως η ταχύτητα σύνδεσης στο internet , ο όγκος και η καταλληλότητα των περιεχομένων της ιστοσελίδας. Αν έχετε το περιεχόμενο έτοιμο για εισαγωγή (εικόνες, λογότυπα, κείμενο), τότε μία απλή ιστοσελίδα μπορεί να είναι έτοιμη σε περίπου 30 λεπτά.
 1. Δεν έχω πολύ χρόνο. Μπορώ να ετοιμάσω γρήγορα την ιστοσελίδα (web site) μου;

  Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας SiteCosmos είναι ανάλογη της πολυπλοκότητας και της έκτασής της. Μπορείτε να δημιουργήσετε μία απλή ιστοσελίδα μέσα σε λίγα λεπτά, ενεργοποιώντας και χρησιμοποιώντας μόνο λίγα από τα διαθέσιμα μοντέλα (δομικά στοιχεία). Τα υπόλοιπα μπορούν να μην ενεργοποιηθούν και να μείνουν έτσι για μελλοντική χρήση. Με το SiteCosmos , η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση των μοντέλων, όπως και η αλλαγή της δομής της σελίδας σας, γίνονται εντελώς δυναμικά και απίστευτα εύκολα. Σημειώστε ότι όταν απενεργοποιείτε ένα μοντέλο, το περιεχόμενό του δε χάνεται. Μπορείτε να το ξαναενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή.
 1. Πως μπορώ να αποθηκεύσω το περιεχόμενο που μόλις πρόσθεσα ή ανανέωσα;

  Το περιεχόμενο που προσθέτετε και οι αλλαγές που κάνετε σε ένα μοντέλο, αποθηκεύονται όταν πατάτε το κουμπί «Επόμενο» και προχωράτε στο επόμενο βήμα. Το περιεχόμενο που προσθέτετε δεν θα αποθηκευτεί αν επιλέξετε να πάτε από το ένα μοντέλο στο άλλο, πατώντας τα link του αριστερού πάνελ του Εργαλείου Κατασκευής Ιστοσελίδων ( Online Web Development Wizard ). 
 1. Μπορώ να εισάγω οποιαδήποτε εικόνα, ανεξαρτήτως του μεγάλου μεγέθους της;

  Δεν υπάρχει περιορισμός στις εικόνες που μπορείτε να εισάγετε στην ιστοσελίδα σας. Ωστόσο, σας συστήνουμε να εισάγετε εικόνες με τις προτεινόμενες διαστάσεις και το προτεινόμενο μέγεθος. Τα περισσότερα μοντέλα του SiteCosmos θα προσπαθήσουν να αλλάξουν το μέγεθος των ακατάλληλων εικόνων, είτε μεγαλώνοντας είτε μικραίνοντας αυτές, έτσι ώστε η δομή της σελίδας να παραμείνει ανέπαφη. Αυτό ίσως κάνει τις εικόνες να παραμορφωθούν και την τελική εμφάνιση της ιστοσελίδας να μην είναι η βέλτιστη.

  Επίσης, οι πολύ μεγάλες (σε μνήμη) εικόνες είναι δύσκολο να εισαχθούν και επιβραδύνουν την πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας.

  Συνεπώς, σας προτείνουμε να εισάγετε μόνο βελτιστοποιημένες εικόνες στην ιστοσελίδα σας.
 1. Ο «Images Uploading Manager» υποστηρίζει μόνο συγκεκριμένες μορφές εικόνων;

  Μπορείτε να εισάγετε όλες τις γνωστές μορφές αρχείων, όπως .bmp, .jpg, .gif και .tiff. Ωστόσο, σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε .jpg για εικόνες με πολλά χρώματα και πολλά μοτίβα και .gif για εικόνες με απλά και διανυσματικά σχέδια. Οι εικόνες σε αυτές τις μορφές είναι συμπιεσμένες και άρα μικρότερες σε μέγεθος (στη μνήμη), κάνοντας έτσι την ιστοσελίδα σας να πετυχαίνει καλύτερους χρόνους στην πρόσβασή της.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετατροπή εικόνων από τη μία μορφή στην άλλη, δείτε τον οδηγό «Images Optimization Guide».
 1. Εκτός από εικόνες, μπορώ επίσης να εισάγω αρχεία όπως έγγραφα του word, του excel ή PDF;

  Σε ορισμένα δομικά στοιχεία (modules) υπάρχει ένας «Files Uploading Manager» (ειδικό εργαλείο για την εισαγωγή αρχείων) που σας επιτρέπει να εισάγετε ό,τι αρχείο θέλετε, εκτός από αρχεία εικόνων (για λόγους ασφαλείας). Τα αρχεία εικόνων μπορείτε να τα εισάγετε μέσα από τον «Images Uploading Manager».
 1. Υπάρχει όριο στον αριθμό των αρχείων και των εικόνων που μπορώ να εισάγω;

  Όχι, μπορείτε να εισάγετε όσες εικόνες και αρχεία θέλετε στην ιστοσελίδα σας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε αυτό το θέμα. Το SiteCosmos είναι η μόνη υπηρεσία στο Internet που προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και μεταφοράς δεδομένων.
 1. Μπορώ να μετονομάσω τα δομικά στοιχεία (modules) του SiteCosmos;

  Μπορείτε να μετονομάσετε τα δομικά στοιχεία της ιστοσελίδας σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Επειδή στην ιστοσελίδα σας θα εμφανίζονται και τα προσδιορισμένα από εσάς ονόματά (όπως οι τίτλοι των σελίδων), περιορίσαμε το μήκος τους στα 15 γράμματα, για να εξασφαλίσουμε ότι το σχέδιο και η δομή της ιστοσελίδας σας θα παραμείνουν ανέπαφα.
 1. Από που μπορώ να πάρω βοήθεια αν αντιμετωπίσω πρόβλημα κατά τη δημιουργία της σελίδας μου;

  Το Σύστημα Εξυπηρέτησης Πελατών του SiteCosmos περιλαμβάνει τα εξής:

  Δομικό Στοιχείο «Η Γνώμη σας»
  Θέλουμε τα μέλη του SiteCosmos να έχουν τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της πλατφόρμας μας και των εργαλείων μας. Γι' αυτό, σε κάθε βήμα του «Web Development Wizard» υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται «Η Γνώμη σας». Πατήστε το και χρησιμοποιήστε τη διαθέσιμη φόρμα, για να πείτε τη γνώμη σας, τις προτάσεις σας, τα παράπονά σας, ή τις ερωτήσεις σας για το συγκεκριμένο μοντέλο, όπου εργάζεστε. Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας θα απαντήσει στο μήνυμά σας το συντομότερο δυνατό. Η κριτική σας θα χρησιμοποιηθεί στη συνεχόμενη ανάλυση του συστήματος και στην εξέλιξη των υπηρεσιών του SiteCosmos .

  Κριτική με E - Mail
  Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο sitecosmos@compucon.gr ή στις υπόλοιπες, συγκεκριμένες για κάθε portal , e - mail διευθύνσεις που βρίσκονται στις βοηθητικές σελίδες του SiteCosmos . Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει να απαντήσει στα ερωτήματά σας το συντομότερο δυνατό.

  Τηλεφωνική Υποστήριξη (helpdesk)
  Η τηλεφωνική υποστήριξη του SiteCosmos είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 0 9 :00 έως 17:00. Μπορείτε επίσης να μιλήσετε με το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας τηλεφωνώντας στο +30.2310.490366, ή στα άλλα, συγκεκριμένα για κάθε portal , νούμερα που βρίσκονται στις βοηθητικές σελίδες του SiteCosmos.
 1. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κώδικα HTML σε πεδία κειμένων;

  Μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε κώδικα HTML σε πεδία κειμένων. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί συντακτικά λάθη μπορούν να φέρουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
 1. Μπορώ να ανανεώσω την ιστοσελίδα μου όποτε εγώ θέλω;

  Φυσικά! Μία από τις μεγαλύτερες ευκολίες του συστήματος είναι ακριβώς αυτή. Μπορείτε να ανανεώσετε τη σελίδα σας όποτε θέλετε, μέσα από το Online Wizard . Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε γλώσσες και μοντέλα, να διαλέξετε διαφορετικά πρότυπα σχεδίων, να προσθέσετε, να διαγράψετε ή να ανανεώσετε το περιεχόμενο και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να «αποσυνδέσετε» την ιστοσελίδα σας.
 1. Πρέπει να έχω ειδικές γνώσεις προγραμματισμού ή άλλες γνώσεις για να δημιουργήσω την ιστοσελίδα μου;

  Με το SiteCosmos δε χρειάζεται να έχετε τεχνικές γνώσεις ή ικανότητες. Πρέπει απλώς να γνωρίζετε τη χρήση ενός web browser και του υπολογιστή σας (περισσότερο για να βρίσκετε και να εισάγετε εικόνες, αλλά και για να δημιουργείτε τις εικόνες και τα κείμενά σας) και να έχετε την υπομονή και τη θέληση να πειραματιστείτε με όλα τα πρότυπα και τις λειτουργίες που προσφέρει το SiteCosmos, έτσι ώστε να πετύχετε τη δημιουργία της ιστοσελίδας που οραματίζεστε.
 1. Μπορώ να έχω την ιστοσελίδα μου σε πολλές γλώσσες;

  Μπορείτε να δημοσιεύσετε τη σελίδα σας σε 7 διαφορετικές γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Τούρκικα. Μπορείτε να εισάγετε διαφορετικό περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά σχέδια για κάθε γλώσσα.

  Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις γλώσσες στη σελίδα σας εύκολα και δυναμικά.
 1. Μπορώ να επιλέξω τη γλώσσα που θα βλέπουν οι επισκέπτες μου όταν θα μπαίνουν στην ιστοσελίδα μου για πρώτη φορά;

  Ναι, μπορείτε να ορίσετε την αρχική γλώσσα της ιστοσελίδας σας, μέσα από το μοντέλο «Επιλογή Γλώσσας», το οποίο υπάρχει σε όλες τις Λύσεις (Solutions) του SiteCosmos . Η αρχική γλώσσα θα είναι αυτή που θα βλέπουν οι επισκέπτες σας όταν θα μπαίνουν στη σελίδα σας, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι διαλέξατε μία γλώσσα που χρησιμοποιείται ευρέως από αυτούς.
 1. Μπορώ να έχω αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μου;

  Ναι, το SiteCosmos σας προσφέρει ποικιλία από εργαλεία επικοινωνίας και σχετικά δομικά στοιχεία:

  Δομικό Στοιχείο «Επικοινωνίας».
  Μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να επικοινωνούν μαζί σας. Διαθέσιμο στα: SMECosmos, ArchiCosmos, ArtsCosmos, FoodCosmos, WedCosmos και BabyCosmos.

  Δομικό Στοιχείο «Λίστας E - Mail».
  Επιτρέπει στους επισκέπτες να εισάγουν το e - mail τους στη λίστα σας. Μετά, αν θέλετε, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους. Διαθέσιμο στα: SMECosmos, MediCosmos, ArchiCosmos, ArtsCosmos, PoliticsCosmos, WedCosmos, StudentCosmos και BabyCosmos. Ένα πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο για να διεξάγετε έξυπνες καμπάνιες marketing με τη χρήση του e-mail ή / και εκμεταλλευόμενοι τα στοιχεία των επισκεπτών σας.

  Δομικό Στοιχείο «Βιβλίου Επισκεπτών».
  Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να επιτρέπετε στους επισκέπτες σας να έρχονται σε επαφή μαζί σας. Μέσα από το Μοντέλο, μπορείτε να διαχειρίζεστε (να δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα σας, να αρχειοθετείτε ή να διαγράφετε) όλα τα εισερχόμενα μηνύματα. Διαθέσιμο στα: MediCosmos, PoliticsCosmos, WedCosmos, StudentCosmos και BabyCosmos.

  Δομικό Στοιχείο «Κριτικής».
  Επιτρέπει στους επισκέπτες να σας στέλνουν μηνύματα χαιρετισμού, ή μηνύματα με τη γνώμη τους μέσα από μια ειδική φόρμα σχολίων. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε (να δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα σας, να αρχειοθετείτε ή να διαγράφετε) τα μηνύματά τους μέσα από αυτό το μοντέλο. Διαθέσιμο στα: SMECosmos, ArchiCosmos, ArtsCosmos, και FoodCosmos.

  Δομικό Στοιχείο «Ραντεβού».
  Δίνει στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα να ζητήσουν ένα ραντεβού μαζί σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε τα αιτήματά τους μέσα από το εργαλείο «Online Web Site Development and Maintenance Tool». Επιπλέον, θα λάβετε στο e-mail της επιλογής σας ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει, κάθε φορά που σας ζητούν ραντεβού. Διαθέσιμο στο MediCosmos.

  Δομικό Στοιχείο «Κρατήσεων».
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μοντέλο για να επιτρέψετε στους επισκέπτες σας να κάνουν κρατήσεις. Επιπλέον, ενημερώνετε τους πελάτες σας για τις ώρες εργασίας σας, καθώς επίσης και για συγκεκριμένες ημερομηνίες (π.χ. Εθνικές Εορτές) που θα είστε κλειστά. Διαθέσιμο στο FoodCosmos .
 1. Θα διατεθούν στο μέλλον συμπληρωματικά δομικά στοιχεία; Θα χρεωθώ επιπλέον για αυτά;

  Φυσικά και όχι! Δουλεύουμε διαρκώς για να σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερα δομικά στοιχεία, περισσότερες υποστηριζόμενες γλώσσες και βελτιωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας των web site σας και όλα αυτά... ΔΩΡΕΑΝ!
 1. Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω τη δημιουργία της ιστοσελίδας μου;

  Χρειάζεστε μόνο έναν υπολογιστή αντίστοιχο του Pentium II (ή ανώτερο), με web browser (π.χ. Ι.Ε. 5.0 ή ανώτερο), σύνδεση στο internet και φυσικά Συνδρομή σε ένα solution του SiteCosmos.
 1. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το domain name μου και να έχω τη δική μου διεύθυνση στο Internet, αντί να χρησιμοποιώ την προκαθορισμένη διεύθυνση που μου δώσατε;

  Ναι! Θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να αποστείλετε σε νέα κατεύθυνση το domain name σας (στους server μας) στον οδηγό «e-mail and domain name», που είναι διαθέσιμος σε όλα τα solutions του SiteCosmos.
 1. Θα με βοηθήσετε να προσελκύσω επισκέπτες στην ιστοσελίδα μου;

  Για να σας βοηθήσουμε, σας προσφέρουμε ένα πολύ δυνατό και αποτελεσματικό εργαλείο, το «Εργαλείο Εγγραφής σε Μηχανές Αναζήτησης» (Search Engine Submission Tool). Το web site σας θα παραδοθεί σε εκατοντάδες, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων, μηχανές αναζήτησης και έτσι, χιλιάδες άνθρωποι θα αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι θα εισάγετε όλες τις απαραίτητες λέξεις-κλειδιά και όλα τα meta-tags στο μοντέλο «Συμπληρωματικές Πληροφορίες» που υπάρχει σε όλες τις Λύσεις (Solutions) του SiteCosmos.

Files

Internet Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Internet Media Kit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.