Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
Αρχή > Τμήματα > Internet > Υπηρεσίες > SiteCosmos > Ιδέα

Η Αρχή του SiteCosmos

Η «Χρυσή Τομή» του SiteCosmos™


Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα και τα εργαλεία του SiteCosmosTM για να δημιουργήσετε, εκδώσετε στο Internet και συντηρήσετε το δικό σας web site.

Πλεονεκτήματα:

 • Έχετε τη δυνατότητα να προσδώσετε μόνοι σας μοναδική όψη και ύφος στο web site σας χωρίς να απαιτείται καμία τεχνική γνώση ή ικανότητα. Στη διάθεση σας βρίσκονται πολλές διαφορετικές λειτουργίες, δομές, στυλ, γραμματοσειρές και συνδυασμοί χρωμάτων, που μπορούν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο αριθμό διαφορετικών συνδυασμών.
 • Η λειτουργικότητα του web site σας είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας καθώς κάθε λύση του SiteCosmos™ είναι ειδικά σχεδιασμένη για ένα συγκεκριμένο κλάδο (π.χ. οι γιατροί και οι λοιποί επαγγελματίες του χώρου της υγείας θα βρουν κάθε πιθανή χρήσιμη λειτουργικότητα στην ειδικά για αυτούς σχεδιασμένη λύση MediCosmos™).
 • Ανεξάρτητα του ποια λύση θα διαλέξετε και το τι ύφος και στυλ θα δώσετε στο web site σας, είναι εγγυημένο ότι σημαντικά θέματα όπως η φιλοξενία των σελίδων σας, η συμβατότητα με όλα τα συστήματα, η επαγγελματική και λειτουργική μορφή και η εξασφάλιση επισκεψιμότητας μέσω της εγγραφής στις σημαντικότερες μηχανές αναζήτησης καλύπτονται με τον καλύτερο τρόπο χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή κόπο.
 • Τα προϊόντα πολλών ωρών εξειδικευμένης εργασίας από ειδικούς στην ανάλυση επαγγελματικών αναγκών και το σχεδιασμό και την δημιουργία δικτυακών τόπων είναι ενσωματωμένα στα εργαλεία του SiteCosmos™ και στη διάθεση σας για να τα χρησιμοποιήσετε όπως και όποτε θελήσετε.
 • Μικρό κόστος για μια πλήρη λύση που περιλαμβάνει την ανάλυση, τη δημιουργία, τη φιλοξενία και τη συντήρηση του web site σας. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον για οποιαδήποτε αναβάθμιση τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στο σχεδιασμό.
 • Η κατασκευή του web site σας θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που θα σας γεμίσει ικανοποίηση και αυτό γιατί για τη δημιουργία ενός web site με το SiteCosmos™ θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας.
 • Η διαδικασία δημιουργίας είναι εύκολη και διασκεδαστική... ειδικά για όσους όταν ήταν μικροί αγαπούσαν τα Lego!
 • Εκτός από την απλή δημιουργία του web site σας γίνεστε και μέλος της συνεχώς διευρυνόμενης, δυναμικής και παγκόσμιας κοινότητας του SiteCosmos™ .
 • Η δημιουργία περιεχομένου για το web site σας μπορεί να γίνει από αξιόπιστους ειδικούς (γραφίστες, σχεδιαστές, φωτογράφους κ.α.) στα πλαίσια της κοινωνίας και του δικτύου του SiteCosmos™ ? είναι δική σας επιλογή το αν θα αναθέσετε τη δημιουργία σε άλλους ή αν θα το κάνετε μόνοι σας.
 • Δεν χρειάζεται να δουλέψετε με πολλά και διαφορετικά εργαλεία. Η συντήρηση του web site σας γίνεται με τον ίδιο τρόπο και μέσω του ίδιου περιβάλλοντος όπως και η κατασκευή χωρίς έξτρα χρέωση ή κόπο και χωρίς να χρειάζεται να διακόπτετε τη λειτουργία του.
 • Η συνδιαλλαγή που έχετε με το SiteCosmos™ έχει μορφή συνδρομής. Μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή χωρίς επιπλέον υποχρεώσεις. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να πάρετε το ρίσκο μακροχρόνιων δεσμεύσεων με οποιαδήποτε εταιρία ή οργανισμό.
 • Περικλείει όλα τα θετικά των άλλων δύο λύσεων και εξουδετερώνει τα περισσότερα από τα αρνητικά τους, παρέχοντας την μεγαλύτερη αξία στην επένδυση σας.

Μειονεκτήματα:

 • Το περιεχόμενο (λογότυπα, εικόνες, φωτογραφίες και κείμενα) πρέπει να δημιουργηθούν και να ανανεώνονται από εσάς, γεγονός που μπορεί να σας κοστίσει αρκετά σε χρόνο και προσπάθεια. Μπορείτε όμως να αναθέσετε τις εργασίες αυτές σε ειδικούς, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες και ευκαιρίες που παρέχει το δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών του SiteCosmos™.
 • Χρειάζεται να επενδύσετε περισσότερο χρόνο και κόπο εφόσον επιλέξετε τη λύση αυτή από ότι αν επιλέγατε τη λύση της «ανάθεσης σε ειδικούς». (θα πρέπει όμως να σκεφτείτε ότι η εύρεση των σωστών επαγγελματιών και η συνεργασία μαζί τους μπορεί να χρειάζεται τη συνεχή συμμετοχή και προσπάθεια σας).
 • Οι λύσεις του SiteCosmos™ μπορεί να μην καλύψουν πλήρως επιχειρήσεις που χρειάζονται εκτεταμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, ολοκλήρωση / διασύνδεση με τα μηχανογραφικά συστήματα τους ή και εξειδικευμένες ανάγκες σε σχεδιασμό και γραφίστικη εργασία. Παρόλα αυτά, αξίζει πάντα η δοκιμή του SiteCosmos™ από τη στιγμή μάλιστα που η συνδρομή σας μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή και με δική σας πρωτοβουλία.

Απαιτούμενες Δεξιότητες:

 • Ικανότητα βασικού χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και χρησιμοποίησης του Internet (κυρίως για «ανέβασμα» των εικόνων στο web site αλλά και για τη δημιουργία των δικών σας εικόνων και κειμένων)
 • Υπομονή και θέληση για πειραματισμό με τις πολλές διαφορετικές δυνατότητες και λειτουργίες που προσφέρει το SiteCosmos™ έτσι ώστε να πετύχετε τη δημιουργία του web site που οραματίζεστε.
εκτύπωση

Internet Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Internet Media Kit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.