Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
Αρχή > Τμήματα > Internet > Υπηρεσίες > SiteCosmos > Δομικά Στοιχεία

Εργαλεία ανά Τομέα

MediCosmos


Δομικό Στοιχείο της Τοποθεσίας Ιατρείων.

Σ' αυτό το δομικό στοιχείο, καταχωρήστε την τοποθεσία του κάθε ιατρείου σας. Μπορείτε ακόμη να «ανεβάσετε» την εικόνα του καθενός, έτσι ώστε οι πελάτες σας να το βρίσκουν εύκολα.

Δομικό Στοιχείο Εργασίμων Ωρών.

Καταχωρήσετε τις εργάσιμες ώρες του κάθε ιατρείου σας.

Δομικό Στοιχείο Ραντεβού.

Αυτό το δομικό στοιχείο παρέχει στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού με σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε τις αιτήσεις τους μέσω του Online Εργαλείου Δημιουργίας και Συντήρησης Ιστοσελίδας (Web Site). Επιπλέον, θα αποστέλλεται ένα αυτόματο e-mail σε μια ηλεκτρονική διεύθυνση της προτιμήσεώς σας, έτσι ώστε να είστε πάντοτε ενήμερος για τις αιτήσεις ραντεβού που λαμβάνετε.

Δομικό Στοιχείο Ασθενών.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ατομικό αρχείο για κάθε ασθενή σας, όπου θα καταχωρείτε προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες θεραπείας. Επιπλέον, ο κάθε ασθενής σας θα μπορεί να έχει μια εμπιστευτική περιοχή στην ιστοσελίδα σας (στην οποία θα έχει πρόσβαση με έναν κωδικό έναρξης), όπου θα μπορείτε να καταχωρείτε εμπιστευτικές πληροφορίες.

Δομικό Στοιχείο Ειδικότητας.

Καταχωρήστε την ιατρική σας ειδικότητα και ειδίκευση.

Δομικό Στοιχείο Φιλοσοφίας της Περίθαλψης.

Χρησιμοποιήστε αυτό το δομικό στοιχείο για την παροχή πληροφοριών σχετικά με το είδος θεραπείας που χρησιμοποιείτε ή για να συζητάτε τη φιλοσοφία σας για τη θεραπεία των ασθενών.

Δομικό Στοιχείο Ασφάλισης.

Χρησιμοποιήστε αυτό το δομικό στοιχείο για να καταχωρείτε τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις αρχές με τις οποίες συνεργάζεστε.

Δομικό Στοιχείο «Παραδείγματα Θεραπευτικής Αγωγής».

Χρησιμοποιήστε αυτό το δομικό στοιχείο για να συζητάτε περιπτώσεις «Πριν και Μετά», κατά τις οποίες οι ασθενείς σας παρουσίασαν θεαματική βελτίωση ή ανάρρωση με τη βοήθεια της αγωγής σας.
Internet Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Internet Media Kit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.