Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
Αρχή > Τμήματα > Internet > Υπηρεσίες > SiteCosmos > Γενικά

Γενικά για το SiteCosmos

Εργαλεία Marketing και Αναφορών


Συμμετοχή στην Κοινότητα SiteCosmos™ .

Το SiteCosmos™ δεν είναι απλώς ένα ακόμη online εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων (Web Sites). Είναι ένα δίκτυο συνδεδεμένων εταιρειών, επαγγελματιών και ατόμων. Μόλις γίνετε μέλος αυτού του κόσμου, αποκτάτε πάρα πολλά οφέλη. Η ιστοσελίδα σας (Web Site) θα παρατίθεται στους Καταλόγους και στις Μηχανές Αναζήτησης των Μελών μας, θα είναι διαθέσιμη μέσω όλων των τοπικών και διεθνών portals του SiteCosmos™ και θα προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες μέρα με τη μέρα. . Αν το Διαδίκτυο (Internet) είναι το Σύμπαν, το SiteCosmos™ είναι ένας Γαλαξίας που συνεχώς διαστέλλεται και ευημερεί. Μπορείτε και εσείς να γίνετε ένα από τα λαμπρά αστέρια του!

Εργαλείο Υποβολής Στοιχείων προς τις Μηχανές Αναζήτησης.

Η ιστοσελίδα σας (Web Site) θα υποβάλλεται προς εκατοντάδες Μηχανές Αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλυτέρων που υπάρχουν σήμερα. Εκατομμύρια ανθρώπων που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας θα μπορούν να σας βρίσκουν εύκολα και αποτελεσματικά.

Αναλυτής Κίνησης της Ιστοσελίδας.

Η καινοτόμος υπηρεσία μας περιλαμβάνει επίσης ένα αποτελεσματικό εργαλείο ανάλυσης της κίνησης της ιστοσελίδας σας (Web Site), το οποίο σας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σε συνεχή βάση, όπως «μετρητή» του αριθμού επισκεπτών ανά ημέρα και μήνα, αναφορά σελίδας, τοποθεσία και περίοδο αιχμής θέασης των επισκεπτών.
Internet Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Internet Media Kit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.