Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
Αρχή > Τμήματα > Internet > Υπηρεσίες > SiteCosmos > Γενικά

Γενικά για το SiteCosmos

Εργαλεία Ηλεκτρονικού Εμπορίου


Δομικό Στοιχείο Παρουσίασης Προϊόντων.

Αυτό το δομικό στοιχείο, το οποίο διατίθεται στο SMECosmos™ , σας επιτρέπει να παρουσιάζετε τα προϊόντα σας με πολύ απλό τρόπο.

Δομικό Στοιχείο Καταλόγου Προϊόντων.

Το Δομικό Στοιχείο Καταλόγου Προϊόντων, το οποίο διατίθεται επίσης στο SMECosmos™ , καλύπτει σε βάθος τις ανάγκες παρουσίασης των προϊόντων σας. Μπορείτε να ορίσετε κατηγορίες και υποκατηγορίες προϊόντων σας, πρότυπα (templates) διαφόρων ιδιοτήτων των προϊόντων σας και καταχωρήσεις ειδικών προϊόντων.

Δομικό Στοιχείο «Καλαθιού Αγορών» (Shopping Cart).

Το εργαλείο αυτό, το οποίο θα διατίθεται σύντομα στο SMECosmos™ , επιτρέπει στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας να προσθέτει επιλεγμένα προϊόντα από τον Κατάλογο Προϊόντων σας σε ένα εικονικό «καλάθι αγορών». Μετά το πέρας της επιλογής, ο επισκέπτης μπορεί να σας στέλνει μια Αίτηση για Παράθεση Τιμών ή να συμπληρώνει ένα online Έντυπο Παραγγελίας.

Δομικό Στοιχείο Ειδικών Προσφορών.

Το Δομικό Στοιχείο Ειδικών Προσφορών, το οποίο διατίθεται στο FoodCosmos™, σας παρέχει την ευκαιρία να προωθήσετε στην ιστοσελίδα σας (homepage) τις ειδικές online προσφορές σας.

Δομικό Στοιχείο Πιστωτικών Καρτών.

Αυτό το Δομικό Στοιχείο, το οποίο επίσης διατίθεται στο FoodCosmos™ , είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να πληροφορείτε τους επισκέπτες και πελάτες σας σχετικά με τις πιστωτικές κάρτες τις οποίες δέχεστε.
Internet Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Internet Media Kit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.