Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
Αρχή > Τμήματα > Internet > Υπηρεσίες > SiteCosmos > Γενικά

Γενικά για το SiteCosmos

Υποστήριξη Πελατών


Δομικό Στοιχείο «Η Γνώμη σας».

Θέλουμε τα μέλη του SiteCosmos™ να έχουν πολύ δυνατή φωνή σε θέματα βελτίωσης της πλατφόρμας. Γι' αυτό τον λόγο, ο Μάγος Δημιουργίας Web Site διαθέτει ένα πολύ εμφανές πλήκτρο που ονομάζεται «Η Γνώμη σας». Πιέστε το, και χρησιμοποιήστε το online έντυπο για να διατυπώσετε οποιαδήποτε γνώμη, πρόταση, παράπονο ή ερώτηση σχετικά με το δομικό στοιχείο στο οποίο εργάζεσθε κατά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό υποστήριξης της εταιρείας μας θα απαντήσει στο μήνυμά σας όσο το δυνατόν συντομότερα. Η ανάδρασή σας (feedback) θα χρησιμοποιηθεί για την συνεχή ανάλυση και εξέλιξη των υπηρεσιών SiteCosmos™ .

Ανάδραση (feedback) με e-mail.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στη διεύθυνση info@sitecosmos.com ή σε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση e-mail συγκεκριμένου portal αναφέρεται στις σελίδες βοήθειας του SiteCosmos™ . Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό υποστήριξης της εταιρείας μας θα απαντήσει στο αίτημά σας όσο το δυνατόν συντομότερα.

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Το SiteCosmos™ διαθέτει υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης για όλους τους πελάτες, Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00 έως 17:00 GMT (χρόνος Greenwich). Μπορείτε να συνδεθείτε με το φιλικό και έμπειρο προσωπικό υποστήριξης της εταιρείας μας στον αριθμό +30.2310.490366, ή σε οποιονδήποτε άλλον αριθμό συγκεκριμένου portal αναφέρεται στις σελίδες βοήθειας του SiteCosmos™ .
Internet Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Internet Media Kit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.