Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
Αρχή > Τμήματα > Internet > Υπηρεσίες > SiteCosmos > Γενικά

Γενικά για το SiteCosmos

Δημιουργία - Διαχείριση του Web Site


Online Οδηγός Δημιουργίας και Συντήρησης Web Site.

To online εργαλείο είναι ο ευκολότερος τρόπος δημιουργίας και συντήρησης ενός προσωπικού ή εταιρικού Web Site . Η βήμα προς βήμα διαδικασία είναι βασισμένη σε μια δομή με συγκεκριμένη αλληλουχία ενεργειών. Λεπτομερής οδηγίες προσφέρονται στην οθόνη, βοηθώντας σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας και επιπλέον εξασφαλίζοντας ότι θα εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η Λύση SiteCosmos™ που επιλέξατε.

Εργαλείο Προεπισκόπησης.

Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα κάθε βήματος δημιουργίας του Web Site σας μέσω του εργαλείου προεπισκόπησης που συμπεριλαμβάνεται στον online wizard . Δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα; Γυρίστε πίσω και αλλάξτε τις ιστοσελίδες σας! Αυτή είναι η ευελιξία στη δημιουργία ενός Web Site σε όλο της το μεγαλείο! Και φυσικά δεν χρειάζεται καμία γνώση σχεδιασμού ή προγραμματισμού Internet εφαρμογών.

Σχεδιαστικά Πρότυπα (Design Templates).

Κάθε Λύση του SiteCosmos™ προσφέρει ένα πλήθος από σχεδιαστικά πρότυπα ειδικά σχεδιασμένα για κάθε κλάδο, που εξασφαλίζουν ξεχωριστό στυλ και ύφος σε κάθε Web Site .

Εξειδικευμένα Δομικά Στοιχεία (Segment Specific Modules).

Ο πυρήνας κάθε Λύσης SiteCosmos™ είναι τα εξειδικευμένα δομικά στοιχεία της που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί έτσι ώστε να καλύπτουν τις ειδικές ανάγκες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανεξάρτητων επαγγελματιών και ανθρώπων με συγκεκριμένα χόμπι. Το μόνο που χρειάζεται εσείς να κάνετε, είναι να επιλέξετε τη Λύση SiteCosmos™ που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Τα υπόλοιπα τα έχουμε ήδη φροντίσει εμείς!

Εργαλείο Δυναμικής Επιλογής Δομικών Στοιχείων (Modules).

Είμαστε περήφανοι για τις δομημένες, εξειδικευμένες Λύσεις SiteCosmos™ και την απεριόριστη λειτουργικότητα και ευελιξία που προσφέρουν στα μέλη μας. Χρησιμοποιήστε το δυναμικό εργαλείο επιλογής δομικών στοιχείων για να αλλάξετε τη δομή και το περιεχόμενο του Web Site σας σε ελάχιστο χρόνο. Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των διαφόρων δομικών στοιχείων (χωρίς να αλλάζει το περιεχόμενο τους) και των αντίστοιχων λειτουργιών που υποστηρίζουν δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη υπόθεση!

Εργαλείο Παραμετροποίησης Δομικών Στοιχείων (Modules).

Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε την απεριόριστη λειτουργικότητα κάθε Λύσης SiteCosmos™ μετατρέποντας τα ονόματα των δομικών της στοιχείων. Έτσι, ακόμη και αν δεν έχουμε προβλέψει κάποια από τις ανάγκες σας (κάτι πάντως απίθανο!), μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας παραμετροποιημένα δομικά στοιχεία στα οποία θα συμπεριλάβετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε.

Εργαλείο Διαχείρισης Προσωπικού Προφίλ.

Το εργαλείο αυτό σας επιτρέπει να ανανεώνετε τις πληροφορίες του προσωπικού σας λογαριασμού (όπως για παράδειγμα τον κωδικό πρόσβασης σας) ανά πάσα στιγμή, αυξάνοντας την ασφάλεια της υπηρεσίας που σας παρέχει το SiteCosmos™ .
Internet Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Internet Media Kit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.