Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικό
Αρχή > Τμήματα > Internet > Υπηρεσίες > SiteCosmos > Γενικά

Γενικά για το SiteCosmos

Υπηρεσίες Φιλοξενίας


Φιλοξενία του Web Site.

Όλα τα Web Sites φιλοξενούνται σε γρήγορους και αξιόπιστους servers με ενισχυμένη ασφάλεια. Με το SiteCosmos™ πρέπει να νοιάζεστε μόνο για το περιεχόμενο του Web Site σας. Έχουμε φροντίσει για όλα τα υπόλοιπα!

Απεριόριστος Αριθμός Ιστοσελίδων.

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των σελίδων που θα περιέχονται στο Web Site σας. Σας προσκαλούμε να χρησιμοποιήσετε όλη σας τη δημιουργικότητα και φαντασία κατά τη δημιουργία του Web Site σας. Μπορούμε να το αντέξουμε!

Απεριόριστος Χώρος Μνήμης.

Δεν υπάρχουν περίπλοκα και με παγίδες «πακέτα» ή «εκδόσεις» στο SiteCosmos™ . Σε αντίθεση με αντίστοιχες υπηρεσίες, το SiteCosmos™ παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και μεταφοράς δεδομένων σε όλα τα μέλη του. Εισάγετε όσο περιεχόμενο θέλετε! Δεχτείτε άπειρους επισκέπτες!

Κατοχυρωμένο Domain Name χωρίς Κόστος.

Το Web Site σας θα έχει το δικό του μοναδικό domain name (π.χ. www.smecosmos.com/member) γεγονός που θα επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε αυτό σε οποιονδήποτε χρήστη του Internet και σε οποιοδήποτε μέλος της κοινωνίας του SiteCosmos™. Επιπλέον, στο πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνεται και η δωρεάν κατοχύρωση ενός domain name της επιλογής σας με κατάληξη .com ή .net ή .org ! Εφόσον βέβαια έχετε ήδη κατοχυρωμένο το δικό σας domain name μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτόματη και Δυναμική Έκδοση του Web Site σας στο Internet.

Οι δυναμικές μας υπηρεσίες φιλοξενίας επιτρέπουν την αυτόματη και άμεση έκδοση του Web Site σας στο Internet. Επιπλέον, κάθε μορφή συντήρησης του Web Site σας (ανανέωση του περιεχομένου, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση λειτουργιών, ενεργοποίηση νέας γλώσσας) μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να διακοπεί ούτε κατ' ελάχιστο η λειτουργία του.
Internet Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Internet Media Kit
λογότυπα, ήχοι, downloads.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2019 COMPUCON S.A. All rights reserved.